Здравна поща

Специализирана On Line версия на “Здравна поща” – първото специализирано частно издание на хартия за здраве и реклама на лекарския бизнес в България.
Създадено е през 2000 г. като продължение на здравните рубрики на вестник “Национална бизнес поща” (4 януари 1991 г.)
Днес в “Здравна поща” рекламират своята дейност над 160 утвърдени лекари и стоматолози. Тук са най-ефективните контакти с водещите медицински и козметични центрове, клиники, частни болници, служби по трудова медицина, аптеки. Известни медици дават квалифицирани съвети по различни актуални теми и проблеми. Страниците на вестника са търсени и от фармацевтични фирми, дистрибутори на козметични, медицински препарати и консумативи, специални средства за инвалиди и др.
Освен благодарността на читателите, “Здравна поща” има и партньорското признание на медиците. През 2007 г. е наградена от Съюза на стоматолозите като издание, отразяващо най-пълноценно проблемите на зъболекарите в България. Има и редица регионални награди.

Партньорство

“Здравна поща” се развива, като отговаря на динамиката на пазарните реалности и потребностите на хората. Стремим се да бъдем все по-полезни както на нашите читатели, така и на нашите рекламодатели от медицинската сфера. Непрекъснато нарастващата полезност определя смисъла на нашето партньорство.

Акценти

Специално внимание в “Здравна поща” е обърнато на жената. Представят се нови марки козметика, нови методи за подмладяване, начини за поддържане на добър жизнен ритъм.
Активно се разгръща дейността ни за утвърждаване на здравословния начин на живот. Тонус е ключова дума в “Здравна поща”. Провеждаме целогодишни кампании – срещу тютюнопушенето, ЗА активния и здравословен начин на живот „Яки българи, яка България“!, подкрепяме младежкия спорт, дарителството в полза на здравето и т.н.

Особено внимание обърнахме на изграждането на справочник на лекарите в България – полезна функция за ежедневието.

Модерност

От 7 февруари 2013 г. стартира националния сайт www.zdravnaposhta.net като приемник и по-модерна платформа, подкрепяща и развиваща досегашните ни цели и постижения.
Екипът на изданието е отворен за предложения, идеи и партньорства с всички хора и организации, приемащи и изповядващи сходни на нашите ценности и мисия.

Вижте сайта»